Όλα τα Νέα

3ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων

225

Σε 3ωρη στάση εργασίας προχωρούν οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) η τρίωρη στάση εργασίας ξεκινά στις 12μ.μ έως τις 3 μ.μ.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ προκηρύσσει για αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, περιοδικές εκδόσεις, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και ιστοσελίδες), ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, δημοτικά ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για ψήφιση και που υπηρετεί ξεκάθαρα το πνεύμα όλων των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν την τελευταία δεκαετία.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ενάντια σε όλες τις αντεργατικές αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και σε όλες τις παρεμβάσεις που υπονομεύουν διαλυτικά τη ζωή, την ασφάλιση και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων αλλά και όλο το μόχθο του εργασιακού τους βίου.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους που απεργούν την ίδια μέρα».

Στις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από το ΕΚΗ και το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας