Όλα τα Νέα

Έρχονται οι ορκωτοί λογιστές για να ξεσκονίσουν την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ρεθύμνου

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το χρονοδιάγραμμα ελέγχου των πολυσυζητημένων ισολογισμών της ΚΕΔΗΡ. Σκηνικό σχεδόν αυτόματης ανάφλεξης επικρατεί σε όλα τα μέτωπα

136

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το χρονοδιάγραμμα ελέγχου των πολυσυζητημένων ισολογισμών της ΚΕΔΗΡ. Σκηνικό σχεδόν αυτόματης ανάφλεξης επικρατεί σε όλα τα μέτωπα περιμένοντας ουσιαστικά από μέρα σε μέρα τον ερχομό της Μαρίνας Χρυσανθοπούλου και του Γεώργιου Νίκα των δυο ορκωτών λογιστών που κατεβαίνουν για να ξεσκονίσουν την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ρεθύμνου (ΚΕΔΗΡ).

Τα Παραπολιτικά 102,4 σε απευθείας επικοινωνία που είχαν με τον ένα από τους δυο ορκωτούς λογιστές πήραν την πρώτη ενημέρωση.

Από μέρα σε μέρα η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει αλλά έχει γίνει αποδεκτό από όλες τις πλευρές ότι η σιωπή είναι απαραίτητη σε αυτή την φάση.

Τα παραπολιτικά από τα πρόσωπα που βρίκσονται μέσα στις δημοτικές παρατάξεις περιγράφουν ένα περίεργο κλίμα και μια ανεξήγητη ησυχία.

Υπάρχουν πρόσωπα που κάνουν λόγο ακόμα και για προειδοποιητικές βολές σχετικά με πειθαρχικές συνέπειες για όποιο στόμα ανοίξει.

Η κατάσταση αυτή έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την δημόσια νηνεμία και αρμονία που έχει χτιστεί , όμως οι καλά γνωρίζοντες στις παραπολιτικές πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι σύμβουλοι έξω από τα νερά τους : σε αυξημένη υπερδιέγερση και ετοιμότητα για τον έλεγχο της Μαρίνας Χρυσανθοπούλου και του Γεώργιου Νίκα που όπως λένε θα δείξει από τις πρώτες κιόλας μέρες την ακτινογραφία των ισολογισμών.

Όμως μπροστά στο άγνωστο , γιατί έχουμε να κάνουμε με άγνωστη διαδικασία για τον Δήμο, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα ρίξουν φως στην αληθινή κατάσταση.

www.parapolitikakritis.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.