Όλα τα Νέα

Το απίστευτο τρολάρισμα Κρητικού για την αφρικανική σκόνη [Pic]

596
Οι Κρητικοί ως γνωστόν αντιμετωπίζουν τα πάντα με χιούμορ. Δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η αφρικανική σκόνη στο νησί.

Καλές οι επίσημες ανακοινώσεις και τα έκτακτα δελτία εισβολής της σκόνης, αλλά δε γίνονται viral. Viral γίνεσαι αν έχεις και χιούμορ και φαντασία.

Υπήρξε τεράστιος ανταγωνισμός για την ανάρτηση ή τη μαντινάδα που θα κλέψει την παράσταση. Και όπως όλα δείχνουν την παράσταση έκλεψε φωτογραφία που «ανέβηκε» στην ομάδα «Μετεωκρήτες» από τον χρήστη Zaxaris Vardas.

Όπου εμφανίζεται η Κρήτη σε φωρογραφία από δορυφόρο και με μια ιδέα σκόνης πάνω της. Στην έκταση του νησιού αναγράφεται η γνωστή σε όλους μας έκφραση – που την συναντάμε σε σκονισμένα αυτοκίνητα – «θέλω πλύσιμο».

Αυτό που γράφουν οι πιτσιρικάδες σε όποιο σκονισμένο αυτοκίνητο συναντήσουν μπροστά τους και γελάνε. Μόνο που τώρα γέλασαν οι πάντες και το χάρηκαν.
Ήδη πάντως κυκλοφορούνε νέα ανέκδοτα που συμβουλεύουν τους Κρητικούς μην αρχίσουν το πλύσιμο, γιατί η σκόνη επιστρέφει και άδικα έπλεναν τις προηγούμενες μέρες!