Όλα τα Νέα

Τουριστική βόμβα! Εγκαταλείπει την Αθήνα η Ryanair στη μέση της τουριστικής σεζόν;

Στις απαντήσεις που στέλνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η ιρλανδική εταιρία,όπως αποκαλύπτει το Parakritika.gr, σημειώνει πως για επιχειρησιακούς λόγους οι πτήσεις ακυρώνονται! Πρόκειται μάλιστα για πτήσεις από την Αθήνα προς τα Χανιά με επιστροφή, στα μέσα του Ιουλίου!

318

Βόμβα μεγατόνων για τον τουρισμό και μάλιστα λίγο πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν!

Όπως αναφέρεται από αναγνώστες του Parakritika.gr, η εταιρία επιστρέφει τα χρήματα για πτήσεις που έχουν κλειστεί από την 1η Ιουνίου και μετά για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας!

Στις απαντήσεις που στέλνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η ιρλανδική εταιρία, σημειώνει πως για επιχειρησιακούς λόγους οι πτήσεις ακυρώνονται!

Πρόκειται μάλιστα για πτήσεις από την Αθήνα προς τα Χανιά με επιστροφή, στα μέσα του Ιουλίου!

Εν τω μεταξύ, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία, το online σύστημα κρατήσεων τις εταιρίας έχει κλειδώσει για κρατήσεις εισιτηρίων από την 1η Ιουνίου και μετά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, και τα Χανιά αναμένεται να επηρεαστούν πάρα πολύ, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους, κλείνοντας τα εισιτήριά τους με χαμηλούς ναύλους με την συγκεκριμένη εταιρία.

Να σημειωθεί πάντως ότι για τους υπόλοιπους προορισμούς που συνδέονται με το «Δασκαλογιάννης» το σύστημα είναι ανοικτό!

Το Parakritika.gr επικοινώνησε με άνθρωπο που γνωρίζει τα της Ryanair, ο οποίος επιφυλάχθηκε επί του παρόντος να απαντήσει, ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς της εταιρίας μόλις το θέμα αρχίσει να παίρνει διαστάσεις.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

www.parakritika.gr