7η γιορτή πορτοκαλιού στο Φόδελε – Μπράβο σε όλους!

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε σήμερα το χωριό Φόδελε για να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει τις πολλαπλές εκδηλώσεις του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου που πραγματοποιούνται με αφορμή την καθιερωμένη κάθε χρόνο γιορτή πορτοκαλιού. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί….:

Γιορτή Πορτοκαλιού: Βούλιαξε το Φόδελε από επισκέπτες !!!Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Φόδελε όπου παρακολουθεί στις πολλαπλές εκδηλώσεις του τοπικου πολιτιστικού συλλόγου που πραγματοποιούνται με αφορμή την καθιωρωμένη καθε χρόνο γιορτή πορτοκαλιού. Τα υπόλοιπα στο βίντεο….

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Sunday, 7 April 2019

Στην 7η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος μίλησε με τους κατοίκους, επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα που είχαν στηθεί δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και τονίζοντας:

«Μια εκδήλωση που έγινε θεσμός για ολόκληρη την Κρήτη, η γιορτή πορτοκαλιού στο Φόδελε, κατάφερε και φέτος να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου, να προβάλει το πανέμορφο Φόδελε και να αναδείξει την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους τοπικούς φορείς για την εξαιρετική διοργάνωση όπως επίσης και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη για την υποστήριξή σε αυτόν το θεσμό για το Μαλεβίζι. Μπράβο σε όλους!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.