Όλα τα Νέα

Συλλήψεις στο Ηράκλειο για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα

184
Συνελήφθησαν, άνδρας και γυναίκα για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα δυο (2) αλλοδαποί (άνδρας γυναίκα) για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία

Συνελήφθησαν, χθες (10.06.2018) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, γυναίκα και άνδρας, ηλικίας 62 και 34 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν 24χρονη αλλοδαπή και 20χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (10.06.2018) το απόγευμα, ο 62χρονος και η 34χρονη συνόδευαν την 24χρονη και τον 20χρονο στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση πρόεκυψε ότι οι δύο ημεδαποί προμήθευσαν τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα στον 20χρονο και την 24χρονη, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδο τους από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.