Όλα τα Νέα

Α.Ο.Επισκοπής:Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στο 1ο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου

453

Μια ζεστή-ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά στο 1ο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου

Μια από τις ξεχωριστές επισκέψεις, στο 1ο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου απ’ όπου καθένας από την ομάδα  αντλεί δύναμη για να την δωρίσει πολλαπλά σε παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες, πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου με τη συνοδεία της κας Έλενας Αντωνάκη (οικονομικός σύμβουλος) και της κας Εύης Βουτσίδη (υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων).

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που φέτος ο ΑΟ Επισκοπής επισκέπτεται το Ειδικό σχολείο και η δεύτερη τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλά από τα στελέχη συνάντησαν και πάλι τις όμορφες φατσούλες των παιδιών που περίμεναν καρτερικά τους ποδοσφαιριστές της Ρεθυμνιώτικης ομάδος.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Ανδρομάχη Κασπίρη μαζί με τους συναδέλφους της και τα παιδιά (μαθητές-τριες) άνοιξαν την πιο αγκαλιά τους και υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές μας με πολλή θέρμη.

Η ειδική αίθουσα που συνάμα αποτελεί και χώρο υποδοχής μπορούσε να χωρέσει πολύ κόσμο μια και σκόρπισε μεγάλη χαρά στο εσωτερικό της.

Άμεσα τα στελέχη του ΑΟ Επισκοπής έγιναν «ένα» με τα παιδιά έχοντας την ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν και να μοιραστούν δώρα. Δώρα πολλά που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να έχουν ένα διαρκές πλατύ χαμόγελο στα χείλη τους.

Τα περιτυλίγματα σκίζονταν το ένα μετά το άλλο και τα παιδιά έπαιρναν με ικανοποίηση τα δώρα τους (δώρα που χορήγησε το «Jumbo», κατάστημα Ρεθύμνου).

Συνάμα, οι ποδοσφαιριστές   παίρνοντας τα παιδιά αγκαλιά και μαζί με τους δασκάλους τους, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ στο τέλος αναφώνησαν πολλές φορές… «Επισκοπή-Επισκοπή»! Μάλιστα άμεσα, η κα Κασπίρη έλαβε το λάβαρο της ομάδας  και το κρέμασε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κατόπιν, δια μέσω του αρχηγού της ομάδος, Δημήτρη Σουμπασάκη, δόθηκε μια επίσημη φανέλα με όλες τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Λίγο μετά, ένας-ένας οι παίκτες της ομάδας  μοίρασαν γλυκά από τους φούρνους «Χωριάτικο» ενώ δώρισαν και μια μεγάλη κούνια που ήδη τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο.

Ευχαριστήριο Α.Ο.Επισκοπής 

Ο ΑΟ Επισκοπής ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια κα Ανδρομάκη Κασπίρη καθώς και τους δασκάλους για την υπέροχη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη του συλλόγου μας στο ειδικό σχολείο Ρεθύμνου. Ο ΑΟ Επισκοπής θα επιδιώκει να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα παιδιά όπου πρώτιστη ανάγκη δεν θα είναι άλλο πράγμα από την αγάπη.