Όλα τα Νέα

Α.Ο.Σπηλίου- Άρης Ρεθύμνου H.L. Συνεντεύξεις προπονητών

294

Ισοπαλία 1-1 ΣπήλιΆρης

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο γήπεδο Σπηλίου ο τοπικός Α.Ο.Σπηλίου με τον Άρη Ρεθύμνου σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα.Στο 21΄είχε δοκάρι ο Θεοδωρομανωλάκης σε σουτ έξω από την περιοχή,στο 26΄απάντησε με δοκάρι και το σπήλι σε σουτ του Μπουμπάκη, πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.Η ομάδα του Σπηλίου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 59΄με τον Βαβουράκη ,για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Άρης σε γκολ του Κραβαρίτη όπου ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Σκόρερ: 59΄Βαβουράκης Κ.-85΄Κραβαρίτης

Διαιτητες:Φραντζεσκάκης, Κοκμοτός,-Συργούνη, Π.Δ:Βαμβακίδης

ΣΠΗΛΙ: Τσιρίτας, Χριστοφοράκης, Γεωργακάκης, Τσαχάκης, Μπουμπάκης, Βαβουράκης Γ., Σειραγάκης, Βαβουράκης Κ. (65΄ Γιαννόπουλος), Χριστουλάκης (80΄ Μπινιάς), Αργυρός (90΄ Βαβουράκης Στ.), Παπαδογιαννάκης (75΄ Γαραντωνάκης)

Άρης:Γωνιωτάκης,Χατζηδάκης,Μιχελιδάκης,Λαγκουβάρδος(60΄Μελι)Βελάι,Θεοδωρομανωλάκης,Ανδρουλακης,Καλυβιανάκης,(90΄Μπαριαμαί),Κραβαρίτης,Μαρκουλάκης,(55΄Πίρια),Χατζηάδης

Μπάμπης Παπαδάκης: 

“Εμείς μετά την περσινή μας περιπέτεια, θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή στην ομάδα και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Σήμερα καταφέραμε και παίξαμε στα ίσια με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, ένα δεμένο σύνολο με προπονητή που θα έπρεπε να είναι σε παραπάνω κατηγορία. Ανταπεξέλθαμε πλήρως και αν ήμασταν λίγο πιο συγκροτημένοι στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Εύχομαι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και στην ομάδα του Άρη καλή σαιζόν με υγεία”

Ηλίας Μπουλιός

“Ένα κακό παιχνίδι από μεριά μας. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαρή και βρήκαμε καθόλου ρυθμό. .Κρατάμε την αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε και αν δεν βιαζόμασταν ίσως είχαμε καλύτερες τελικές προσπάθειες. .Δίκαιο αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στην ομάδα του Σπηλίου η οποία παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο.”