Α.Παπαδάκης:«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους»

Δήλωση με πολλούς αποδέκτες έκανε για τον ΟΦΗ ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, ένας από τους παράγοντες που αποτέλεσαν βασικούς χρηματοδότες την περσινή περίοδο σε στιγμές κρίσιμες για την ΠΑΕ.

Όπως τονίζει “με όψιμες στηρίξεις και με φαιδρές ανακοινώσεις δεν σώζεται ο ΟΦΗ. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους” ενώ είναι από τους ελάχιστους επώνυμους που επιρρίπτει ευθύνες σε όσους έδωσαν το χρίσμα στον κ. Τσάλο.

Η δήλωση Παπαδάκη είναι η εξής:

“Πικρία και θλίψη προκαλεί η απόφαση, όχι μόνο προσωπικά σε μένα, αλλά σε όλους τους απλούς φιλάθλους του ΟΦΗ, γι’ αυτή την εξέλιξη. Κρίμα μετά από τόση προσπάθεια, ο ΟΦΗ μας να βρεθεί σε μια τέτοια θέση, για κάποιους οι οποίοι χωρίς βάρος ευθύνης προχώρησαν σε τέτοιες πράξεις που μόνο κακό προκαλούν στον ΟΦΗ. Ευθύνη έχουν τα πρόσωπα που έδωσαν το χρίσμα στον κ. Τσάλο και ο καθένας να αναλογισθεί τις ευθύνες του. Είναι μεγάλη η θλίψη μου αλλά εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στον ΟΦΗ, ότι κακό ή καλό θα έχει στο άμεσο μέλλον, σαν απλό ανιδιοτελής οπαδός αυτής της τεράστιας ομάδας. Με όψιμες στηρίξεις και με φαιδρές ανακοινώσεις δεν σώζεται ο ΟΦΗ. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.