Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Έκανε την ανάγκη του στην αίθουσα αφίξεων!

Με ανοικτό το στόμα άφησε δεκάδες άτομα σε αίθουσα του αεροδρομίου Ηρακλείου ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος θέλησε να κάνει τη φυσική του ανάγκη καταμεσής της αίθουσας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το απίστευτο περιστατικό που αναστάτωσε επιβάτες αλλά και υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ένα τέταρτο πριν τις 8 το απόγευμα.

Ο 28χρονος είχε μόλις αποβιβαστεί από το αεροσκάφος που τον μετέφερε από τη Γερμανία στο Ηράκλειο. Η αίθουσα αφίξεων ήταν γεμάτη από κόσμο, τόσο με αφιχθέντες από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό.

Στην αίθουσα υπάρχουν τουαλέτες, οι οποίες εκείνη την στιγμή, σύμφωνα τουλάχιστον με τις περιγραφές που υπάρχουν, δεν ήταν κατειλημμένες.

Ο νεαρός Γερμανός χωρίς κανείς να περιμένει την αντίδρασή του, πήγε προς τον κάδο απορριμμάτων που υπάρχει στην αίθουσα, κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε. Η κίνησή του καταγράφηκε από αρκετά άτομα, τα οποία με τα κινητά τους θέλησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Παρά τα γέλια που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα ο νεαρός αλλοδαπός εκδρομέας δεν πτοήθηκε και συνέχισε την ικανοποίηση της φυσικής του ανάγκης.

Ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρέθηκε στον χώρο είδε τον Γερμανό και κάλεσε τις Αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης». Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον 28χρονο ζητήθηκε η αστυνομική του ταυτότητα, την οποία και παρέδωσε στις Αρχές του αεροδρομίου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι σε βάρος του βεβαιώθηκε παράβαση για ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτό που εξετάζεται τώρα είναι η αναζήτηση φόρμουλας ώστε να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο σε βάρος του νεαρού άνδρα από τη Γερμανία.