Όλα τα Νέα

Αετός Ανωγείων:Νέα γενική συνέλευση για να “μετακομίσει” στο Ηράκλειο

288

Μετακομίζει στο Ηράκλειο ο Αετός Ανωγείων

Με ανακοίνωση του ο Αετός Ανωγείων καλεί όλους στη γενική συνέλευση την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 12μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς.

Θέμα συζήτησης και λήψη απόφασεις η μετακόμιση της ομάδας στο Ηράκλειο,και η συμμετοχή της στη Γ΄Κατηγορία.

Η Έδρα θα παραμείνει το  Δημοτικό στάδιο Ανωγείων,αλλά θα αγωνίζεται στο Νομό Ηρακλείου.

Όπως επίσης ο Αετός θα ανήκει διοικητικά στην Ε.Π.Σ.Ρ. αλλά θα αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Η.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει άμεση σχέση με την Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Αγαπητοί συγχωριανοί.

Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων σας καλεί όλους στην Γενική Συνέλευση της ομάδας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 12 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς. Στη συνάντηση μας αυτή θα συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας και θα αποφασίσουμε για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Αετός Ανωγείων στο Ηράκλειο και την Ε.Π.Σ.Η με έδρα μας πάντα το Δημοτικό στάδιο Ανωγείων.

Ζητάμε από όλους σας την παρουσία σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ιστορικό Αετό Ανωγείων αλλά και την κατάθεση των απόψεων σας για την κίνηση μας αυτή, καθώς και ενδεχομένων των προτάσεων σας για μια διαφορετική πορεία και οπτική της σημερινής κατάστασης.

Ο Αετός μας, πάντοτε υπήρξε σημαιοφόρος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού των Ανωγείων. Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, κανένας Ανωγειανός και φίλος του χωριού δεν περισσεύει. Σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση. 
Ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων 
Μίλτος Πλουσής και το Δ.Σ της ομάδας.