Όλα τα Νέα

Αγ. Νικόλαος: Χωρίς ρεύμα έμεινε γυναίκα λόγω χρεών

272

Υποστήριξη από φιλάνθρωπους της περιοχής ζητά ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, για να βοηθηθεί συμπολίτισσα, μοναχικό άτομο, της οποίας η ΔΕΗ έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι όπου διαμένει, λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Το χρέος που συσσωρεύτηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ανέρχεται συνολικά σε 2.500 ευρώ!

Όπως επεσήμανε κοινωνική λειτουργός του ΟΚΥΔΑΝ, ενώ υπάρχει πρόγραμμα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου που διαχειρίζεται προβλήματα επανασύνδεσης ρεύματος (με διαγραφή χρέους) σε περιπτώσεις «ευάλωτων» κατηγοριών πολιτών, αυτό αφορά διακοπές ρεύματος που έχουν γίνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2018. Η διακοπή ρεύματος της συγκεκριμένης συμπολίτισσας έγινε πριν από 20 περίπου ημέρες.

Ο ΟΚΥΔΑΝ και η Ενορία Αγίας Τριάδος έχουν εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό αλλά υπολείπεται μέχρι το μίνιμουμ ποσό που πρέπει να κατατεθεί στη ΔΕΗ για να γίνει η επανασύνδεση. Όποιος επιθυμεί να συνδράμει ώστε να συμπληρωθεί το χρηματικό ποσό για την επανασύνδεση του ρεύματος της παθούσας, μπορεί να επικοινωνεί με τον ΟΚΥΔΑΝ στο τηλέφωνο 28410-86100.

anatolh.com