Όλα τα Νέα

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ: Οι φωτογραφίες του που προκάλεσαν ανησυχία

288

Ο 54χρονος Ντεπ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη,και φωτογραφήθηκε με θαυμάστριες του , στο ξενοδοχείο που διέμεινε το Four Seasons. Οι φωτογραφίες του όμως που αναρτήθηκαν στο Instagram προκάλεσαν έντονη ανησυχία για την υγεία του ηθοποιού. Φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος ο Τζόνι Ντεπ είναι αγνώριστος και σκιά του παλιού εαυτού του!

Η εικόνα του αυτή όμως είναι πολύ πιθανό να οφείλετε στον νέο ρόλο που θα υποδυθεί ο πολύ καλός ηθοποιός και που αφορά στην νέα του ταινία με τίτλο Richard Says Goodbye. Ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί ένα καθηγητή κολεγίου που όταν του γίνεται διάγνωση πως πάσχει από καρκίνο τέταρτου σταδίου εγκαταλείπει εντελώς τον εαυτό του.

Ο Τζόνι Ντεπ είναι γνωστός για το αστείρευτο υποκριτικό ταλέντο του και το πως “μπαίνει” στο πετσί των ρόλων που υποδύεται. Μετά από μια περίοδο που οι κινηματογραφικές του επιλογές δεν ήταν και οι καλύτερες και σε συνδυασμό με την ταραχώδη προσωπική του ζωή, ελπίζουμε αυτή η ταινία  να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ρόλους που αναδεικνύουν το μεγάλο του ταλέντο , και φυσικά να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.