Αγραφιώτης στην ΕΠΟ: «Τα έχετε διαλύσει όλα»

Φουλ επίθεση έπαιξε ο Τάκης Αγραφιώτης στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ταυτόχρονα οι παράγοντες της ομοσπονδίας απέδειξαν ότι βρίσκονται στον κόσμο τους. Δεν τους ενδιαφέρει ότι είναι ανύπαρκτοι και ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία του, αυτοί ασχολούνταν με το γεγονός ότι o Σάββας Θεοδωρίδης δεν τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία στελεχώνουν τακτικοί δικαστές, ενώ δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν αποφάσεις της. Με άλλα λόγια οι παράγοντες της ομοσπονδίας έδειξαν ότι έχουν «μαύρα μεσάνυχτα», καθώς ο Θεοδωρίδης είναι επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού και δεν έχει επίσημη σχέση με την ομάδα.

Τα όσα έλεγαν προκάλεσαν το ξέσπασμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη: «Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός»!

Επίσης, για να καταδείξει τα δυο μέτρα και δυο σταθμά, πρόσθεσε: «Αλήθεια όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα instagram και προκαλούν βία άλλοι τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι, κύριε Γραμμένε;»

ΣΟΚ: «Δεν θα αρχίσει το παιχνίδι στην Τούμπα»

-Απίστευτη τοποθέτηση του παράγοντα της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργου Χατζησαρόγλου ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Φοβερά και τρομερά πράγματα έγιναν στο ΔΣ της ΕΠΟ. Πράγματα που προκαλούν μεγάλο σοκ και έχουν να κάνουν με την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης και με το γεγονός ότι δεν υπάρχει ισονομία.

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας και συμβούλου της ΕΠΟ, Γιώργου Χατζησαρόγλου, για τον οποίο στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε ότι εμφανίζεται συχνά στα επίσημα της Τούμπας, προκάλεσε σοκ. «Δεν θα αρχίσει το παιχνίδι στην Τούμπα με αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη», ανέφερε ο Χατζησαρόγλου, ρίχνοντας κεραυνό εν αιθρία.

Τι θέλει να πεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας;

Γιατί ανέφερε τα παραπάνω  ενώ ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου;

Ο ίδιος είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ ή μέλος της ΕΠΟ; Τι κάνει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Γιατί δεν παρεμβαίνει ο αθλητικός εισαγγελέας να μας εξηγήσει τι εννοεί ο σύμβουλος της ΕΠΟ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.