Όλα τα Νέα

Αιχμές στο Debate Μπακογιάννη- Σταθάκη

150

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον debate παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ στο Κρήτη tv ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Σταθάκη. Συζήτησαν για όλα, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ένταση στο Αιγαίο μέχρι την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις προτεραιότητες τους για τα Χανιά. Δύσκολη στιγμή για τον Γιώργο Σταθάκη ήταν όταν η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τη νάρκη που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση που είναι η υπερχρεωμένη ΔΕΗ.

«Παραδίδετε μία υπερχρεωμένη ΔΕΗ, έτοιμη να σκάσει, με πολύ μικρότερη κεφαλαιοποίηση από αυτή που την παραλάβατε. Η ΔΕΗ θα είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση για την επόμενη κυβέρνηση, είναι μία νάρκη που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε η πρώην υπουργός φέρνοντας σε αμηχανία τον Γιώργο Σταθάκη.

Το debate ολοκληρώθηκε με ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Γιώργο Σταθάκη για το εάν τον ενόχλησε η δήλωση του πρωθυπουργού ότι η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο οφείλεται στο ότι είναι αψύς Σφακιανός. Ο Γιώργος Σταθάκης προσπάθησε να κλείσει το θέμα άρον άρον και απηύθυνε τη δική του ερώτηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για το ποια είναι η προτεραιότητά της για το νομό Χανίων. Η δημιουργία ασφαλών υποδομών άμεσα, απάντησε η πρώην υπουργός.