Ακόμα περιμένουμε το πρόγραμμα αλλά και την πολιτική κριτική που «μας υποσχέθηκε» ο κ. Μποκέας

Ζητήσαμε από τον κ. Μποκέα να μας πει ποιο είναι το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα, εφόσον οι πολίτες του δώσουν την εντολή να κυβερνήσει το Μαλεβίζι. Τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις του. Απάντηση δεν λάβαμε. Αναμενόμενο, γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από όμορφα λόγια κενού περιεχομένου, τυπωμένα σε πολυτελή φυλλάδια.

 

Σήμερα του θέτουμε ένα άλλο ερώτημα: Στην ομιλία του στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στις 8/5, αναφερόμενος στον απολογισμό του Κώστα Μαμουλάκη, ο κ. Μποκέας είπε: «Τις επόμενες μέρες θα περιγράψουμε κάθε μια από εκείνες τις υποσχέσεις που τις πήρε ο αέρας. Όλες εκείνες που χάθηκαν λόγω έλλειψης σχεδιασμού, αποφασιστικότητας και εξαρτήσεων».

Σήμερα, 22 ημέρες μετά δεν βρήκαμε πουθενά αυτές τις «περιγραφές». Ούτε φυσικά και τις «εξαρτήσεις». Γιατί άραγε; Μήπως επειδή και η παραπάνω φράση, ήταν στο πλαίσιο των πολλών αναληθειών που εν γνώση του εκστόμισε; Απλά πυροτεχνήματα επικοινωνιακών εντυπώσεων, χωρίς καμία ουσία, με αποκλειστικό στόχο την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των πολιτών; Μια μεθοδευμένη προσπάθεια συκοφάντησης;

 

Για να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε, του λέμε ότι ο πλήρης και αναλυτικός απολογισμός του έργου της δημοτικής αρχής, είναι αναρτημένος εδώ και μέρες στις ηλεκτρονικές σελίδες του Κώστα Μαμουλάκη. Ας τον δει, ας συγκρίνει με τις αρχικές θέσεις και ας μας διαψεύσει. Αν μπορεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.