Όλα τα Νέα

Ακυρώσεις πτήσεων στο Ηράκλειο λόγω των ισχυρών ανέμων

474
Σοβαρά προβλήματα και ακυρώσεις πτήσεων έχουν προκαλέσει οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο Ηράκλειο από το βράδυ της Παρασκευής. Συνολικά οκτώ πτήσεις έχουν ακυρωθεί. Ενώ κάποιες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στον προορισμό τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω αδυναμίας προσγείωσης.  

Στο Ηράκλειο μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου είχαν ακυρωθεί 5 πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν με ταχύτητα 45 έως και 50 κόμβων!
Ακόμα τρεις πτήσεις ακυρώθηκαν για τον ίδιο λόγο το βράδυ της Παρασκευής.

Μία από τις ακυρωμένες πτήσεις του Σαββάτου επρόκειτο να μεταφέρει στην Αθήνα επιβάτες που δεν μπόρεσαν να φύγουν την Παρασκευή. Όμως και πάλι δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίησή της.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί του Σαββάτου και στο λιμάνι του Ηρακλείου με τα καράβια να δένουν με δύο ώρες καθυστέρηση λόγω των θυελλωδών ανέμων. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ηράκλειο  πραγματοποιούνται κανονικά.Σοβαρά προβλήματα και ακυρώσεις πτήσεων έχουν προκαλέσει οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο Ηράκλειο από το βράδυ της Παρασκευής. Συνολικά οκτώ πτήσεις έχουν