Αναχώρησε για την Ιταλία η Μικτή Κ-16 Ρεθύμνου

Την Μεγάλη Πέμπτη 25/4 το απόγευμα αναχώρησε για την Ιταλία η μικτή Κ-16 Ρεθύμνου που θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά

Η Μικτή Κ-16 της Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά Γκαετάνο Σκιρέα που διεξάγεται από 27 Απριλίου 2019 έως 4 Μαίου 2019.

Το τουρνουά θα λάβει μέρος στις πόλεις Τάραντο και Ματέρα όπου διεξάγεται κάθε χρόνο,και συμμετέχουν γνωστά κλαμπ από όλο τον κόσμο.

Την Ρεθυμνιωτική αποστολή συνοδευούν ο Γενικός Γραμματεάς κ.Δασκαλομαρκάκης Γιώργος ο προπονητής Μικτών ομάδων κ.Βουράκης Μιχάλης,καθώς και το με΄λος της Πειθαρχικής επιτροπής της Ενωσης κ.Πετράκης Σήφης όπου θα είναι και ο διερμηνέας της αποστολής.Επίσης την αποστολή συνοδεύει και ο κ.Μαρινάκης Γιάννης όπου είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών του τουρνουά.

Αναλυτικά η αποστολή και το πρόγραμμα των αγώνων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Αναχωρεί σήμερα Μ.Πέμπτη η ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ16 (γεννηθέντες 2003-2004) για να συμμετάσχει σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ που ονομάζεται «ΧΧΙΙΙ TORNEO INTERNAZIONALE G. SCIREA» 23ο Διεθνές Τουρνουά Γκαετάνο Σκιρέα που διεξάγεται από 27 Απριλίου 2019 έως 4 Μαίου 2019.
Το τουρνουά αυτό διεξάγεται στην νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στις πόλεις Τάραντο και Ματέρα, η οποία σημειωτέον είναι πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2019. Το τουρνουά αυτό διεξάγεται κάθε χρόνο με
μεγάλη επιτυχία λόγω κυρίως της συμμετοχής γνωστών ομάδων, από όλο τον κόσμο. Φέτος συμμετέχουν ομάδες από την Ιταλία (Γιουβέντους, Ούντινεζε, Τορίνο, Ματέρα, Τάραντο, Λουκέζε, Εθνική ομάδα Ιταλίας κάτω των 16 ετών κλπ), ομάδες από την Ευρώπη (Παρτιζάν Βελιγραδίου, Μπάτε Μπορίσοβ, Σπάρτα Πράγας, Βικτώρια Πλέζεν κλπ) και ομάδες από την Αφρική (Σενεγάλη, Γκάνα κλπ).
Οι αγώνες της Μικτής μας στην προκριματική φάση είναι:
Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται την 28-4-2019 και ώρα 18.00 με την VIKTORIA PLZEN (TOLVE)
Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται 29-4-2019 και ώρα 18.00 με τη ΜΙΚΤΗ ΙΤΑΛΙΑΣ (SPINAZZOLA) και ο τρίτος αγώνας διεξάγεται την 1-5-2019 και ώρα 11.00 με την ΜΑΤΕΡΑ 19 (POGGIORSINI).
Η συμμετοχή μας αυτή θεωρείται αφ’ ενός μεν σημαντική εμπειρία για τα νέα παιδιά της μικτής Ρεθύμνου, αφετέρου δε διότι είναι μια ευκαιρία ακόμη και να επιλεγεί κάποιο παιδί αφού θα το παρακολουθήσουν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.
Η αποστολή ποδοσφαιριστών και συνοδών αναχωρεί τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 με πλοία της ANEK LINES από Ηράκλειο για Πειραιά και από Πάτρα για Μπάρι Ιταλίας.
Η διαμονή της θα είναι στην περιοχή Πορτζοσινη του Μπάρι στο ξενοδοχείο Προτομαστρο.
Η επιστροφή της αποστολής στο Ρέθυμνο θα είναι την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 το πρωί.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους 
1. ΑΛΙΑΙ ΑΛΕΚΟΣ
2. ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3. ΒΕΡΝΑΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
4. ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΓΚΙΕΡΓΚΙΕΒΣΚΙ ΜΠΟΜΠΥ
6. ΓΥΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ
9. ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
10. ΛΙΟΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
11. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ
12. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
13. ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
14. ΜΠΑΓΚΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
15. ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
16. ΣΩΠΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
17. ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
18. ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γ.Γ. : κ.ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: κ.ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΥΝΟΔΟΙ είναι ο δικηγόρος και διερμηνέας και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ κ.ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ και ο προσκεκλημένος των διοργανωτών Ιταλίας κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ .

Τα σχόλια είναι κλειστά.