Αναγέννηση ΜΠΣΡ:«Ζητάμε δημόσια συγγνώμη»

 Ανακοίνωση  Αναγέννησης ΜΠΣΡ

Με ανακοίνωση της η Αναγέννηση ΜΠΣΡ ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα με τα Ρούστικα κ.Συναδινάκη,και τους βοηθούς του,καθώς επίσης από την  Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου,την Ε.Π.Σ.Ηρακλείου,το Σύνδεσμο Διαιτητών Ρεθύμνου,τους διαιτητές Ηρακλείου,από όλα τα σωματεία, αλλά και το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου για το μεμονωμένο περιστατικό από ποδοσφαιριστή της, προς τον διαιτητή της συνάντησης κ. Συναδινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 

Ανακοίνωση Αναγέννησης ΜΠΣΡ
H διοίκηση της Αναγέννησης ΜΠΣΡ θέλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη,στον διαιτητή κ. Συναδινάκη (Ηρακλείου),καθώς επίσης και τους βοηθούς του,κ.Μπεκιάρη,και κυρίας Φανουράκη, για το μεμονωμένο περιστατικό που σημειώθηκε από ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, στην αναμέτρηση με τη Φλόγα Ρουστίκων την Κυριακή 24/2 στο Γήπεδο Μελιδονίου.

Επίσης ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την  Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου,την Ε.Π.Σ.Ηρακλείου,το Σύνδεσμο Διαιτητών Ρεθύμνου,τους διαιτητές Ηρακλείου,από όλα τα σωματεία, αλλά και το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου για το περιστατικό προς τον διαιτητή της συνάντησης κ. Συναδινάκη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μας αντιπροσωπεύει σαν σωματείο,το θεωρούμε απαράδεκτο και κατακριτέο  γεγονός,καθώς σκοπός μας είναι να προάγουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό με τις αρχές και τις αξίες του “Ευ αγωνίζεσθαι”.

Ζητάμε για ακόμα μια φορά συγγνώμη και τονίζουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τον τρόπο σκέψης λειτουργίας και νοοτροπίας του σωματείου μας.

Μετά τιμής
Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης ΜΠΣΡ

Τα σχόλια είναι κλειστά.