Ανακοίνωσε τον Σεμπάστιαν Χρουσιελ η Επισκοπή

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Επισκοπή για να βοηθήσει γνωρίζοντας ήδη πολύ καλά τα κατατόπια του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού στο παρελθόν έχει θητεύσει σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (Sebastian Chrusciel). Πρόκειται για τον 23χρονο Πολωνό (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου του 1997) και έχει ύψος 1.90μ.. Ο Σεμπάστιαν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στα 15 του (2012), ήρθε στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε τόσο σε όλες τις ομάδες των “under” όσο και στην ΠΑΕ. Το 2017 αναχώρησε για την Πολωνία και την Ολύμπια Γκούτζονς όπου παρέμεινε για 6 μήνες. Αμέσως μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕ Καρασϊσκάκης όπου αγωνίστηκε για 1,5 σεζόν. Την τελευταία σεζόν (2019-20) ανήκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ομάδα μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

Τον Σεμπάστιαν Χρουσιέλ παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Ανδρέας Παπαδάκης

 

Σ. Χρουσιέλ: «Μέτρησε η φιλοσοφία του κ. Βέλιτς»

Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ δήλωσε: «Είναι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ρεθύμνου. Το κλίμα στην ομάδα 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.