Ανακοίνωση από τον παρατηρητή αγώνα και διαιτησίας για το Αναγέννηση ΜΠΣΡ-Φλόγα Ρουστίκων στη Β΄Κατηγορία Ρεθύμνου

Ανακοίνωση του παρατηρητή αγώνα και Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Ρ. κ.Γαζανού,και του παρατηρητή διαιτησίας και Προέδρου Σ.Δ.Π.Ρ. κ.Βαμβακίδη.

Με ανακοίνωση τους τοποθετούνται και επίσημα ο παρατηρητής αγώνας και διαιτησίας κ.κ.Γαζανός και Βαμβακίδης αντίστοιχα, για τα αληθή γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Αναγέννηση ΜΠΣΡ-Φλόγα Ρουστίκων.

Την Παρασκευή 1/3  το φως της δημοσιότητας, είδε δημοσίευμα που διαστρεβλώνει τα πραγματικά γεγονότα από ιστοσελίδα του Ηρακλείου,και οι υπογράφοντες την ανακοίνωση ζητάνε να ανακαλέσει ο συντάκτης του άρθρου,αλλά και αναφέρουν τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στο συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 

 Μετά το δημοσίευμα του Athletic Radio που αφορά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Συναδινάκη από το Ηράκλειο είμαστε υποχρεωμένοι ως παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια στο φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το ατυχές και καταδικαστέο περιστατικό πραγματικά συνέβη στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΣΠΡ και στη ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ όμως ο κύριος Χαλκιαδάκης για αποκατάσταση της αλήθειας μια και υπήρξε ο συντάκτης του δημοσιεύματος θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι δεν αγωνιζόταν ο πρώτος με το δεύτερο.
Άλλωστε αν έριχνε μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα θα μπορούσε να δει τη θέση των ομάδων και όχι να παρασύρεται σε τέτοια λάθη πράγμα που δεν αρμόζει σε έγκριτο δημοσιογράφο. Από την άλλη αναφέρει ,ότι η ΕΠΣΡΕΘΥΜΝΟΥ γνώριζε την κρισιμότητα του παιχνιδιού γι’ αυτό φοβούμενη ζήτησε διαιτησία από το Ηράκλειο. Κύριε Χαλκιαδάκη δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.
Η ΕΠΣΡ και η επιτροπή Διαιτησίας, επειδή αδυνατούσε να ορίσει διαιτητική τριάδα λόγω έλλειψης διαιτητών ζήτησε τη συνδρομή της φίλης ΕΠΣΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, όπως άλλωστε έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Και ερχόμαστε τώρα στο ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό το οποίο συνέβη στο 28’ του αγώνα.
Ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας όντας χτύπησε το διαιτητή στο πρόσωπο και στο σώμα. Αμέσως έτρεξαν κοντά του ο παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας , οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο προστατεύοντας τον και τον συνόδευσαν στα αποδυτήρια.
Έπειτα εκλήθη ο ιατρός του αγώνα για να εξετάσει τον τραυματισθέντα διαιτητή και ουδέποτε του ζητήθηκε ή πιέσθηκε από μέλος της ΕΠΣ και τον παρατηρητή διαιτησίας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σας , να συνεχίσει τον αγώνα.
Τα προαναφερθέντα μπορούν να επιβεβαιωθούν και από τον ίδιο τον διαιτητή. Μάλιστα τον προέτρεψαν να αποφασίσει μόνος του, αναλογιζόμενος αυτά που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειάστηκε να συντάξει το φύλλο αγώνος , ο παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας βρισκόταν συνεχώς δίπλα του στηρίζοντας την απόφασή του, καταδικάζοντας έντονα το γεγονός.
Το ίδιο συνέβη και με τον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας , ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για το ατυχές περιστατικό.
Ο διαιτητής αποχώρησε παρουσίας μας χωρίς κανένα πρόβλημα εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την συμπαράσταση.
Κύριε Χαλκιαδάκη , στα πλαίσια της έγκριτης δημοσιογραφίας που ασκείτε, σωστό θα ήταν να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας και να ελέγχετε καλύτερα τις πηγές σας προκειμένου να μη θίγετε πρόσωπα, θεσμούς και υπολήψεις.
Σας ζητάμε λοιπόν υπεύθυνα να ανασκευάσετε το δημοσίευμα σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος.
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΑΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ   ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.