Αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Μελιδονίου προσφοράς του πολιτστικού συλλόγου ο « ΓΕΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ» (Φώτο)

Ευχαριστεί ο Τάλως Μελιδονίου τον πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου ο « ΓΕΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ» για την οικονομική στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση της αίθουσας αναψυχής και ψυχαγωγίας καθώς και των γραφείων της ομάδας στο γήπεδο Μελιδονίου.

Την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου  Μελιδονίου πραγματοποίησε ο Τάλως Μελιδονίου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου ο « ΓΕΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ»

Συγκεκριμένα αποπερατώθηκε η αίθουσα αναψυχής και ψυχαγωγίας, τα γραφεία της ομάδας,καθώς έγιναν και διορθωτικές κινήσεις στα αποδυτήρια,όπου αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις και γίνονται ακόμα πιο άνετες και πρακτικές για τον Τάλω Μελιδονίου που είναι η φυσική έδρα της ομάδος του Μυλοποτάμου.

Επίσης η διοικούντες του Τάλως Μελιδονίου ευχαριστούν τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο για την οικονομική στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Τάλως Μελιδονίου 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ του ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου ο « ΓΕΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ» για την οικονομική
στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση της αίθουσας αναψυχής και ψυχαγωγίας καθώς και των γραφείων της ομάδας στο γήπεδο ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ.
Η προσφορά αυτή δείχνει το πνεύμα σύμπνοιας, συνεργασίας αλλά και των αγαστών σχέσεων που υπάρχει μεταξύ των συλλόγων αλλά και το συνεχές ενδιαφέρον του
πολιτιστικού για τον αθλητισμό και την εξύψωση του χωριού μας με τη δημιουργία των κατάλληλων χώρων για την ποδοσφαιρική μας ομάδας.
Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ξεχωριστή τιμή για την ομάδας μας, γιατί αποκτούν διπλό νόημα και αξία δεδομένης και της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα την
ελληνική κοινωνία συμπεριλαμβανομένου και του αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει έκδηλα, ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία δεν έχει χαθεί στις μέρες μας!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΡΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ                                 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ