Αναβιώνει στα Δικαστήρια Χανίων η δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη στο Βαμβακόπουλο

Την ερχόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του 43χρονου προέδρου της Κοινότητας Ορθουνίου και πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου 2019, όταν ένας πυροβολισμός σε κατάστημα mini market επι της Λεωφόρου Καζαντζάκη στο Βαμβακόπουλο, αναστάτωσε τους πάντες.

Ένας 60χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά από το κατάστημα, κατέβηκε, κατευθύνθηκε στην είσοδο του μίνι μάρκετ και φώναξε τον 43χρονο ιδιοκτήτη να βγει έξω.

Στη συνέχεια σήκωσε ένα κυνηγετικό όπλο που κρατούσε στα χέρια του και μπαίνοντας στο κατάστημα άρχισε να κυνηγά τον ιδιοκτήτη, τον οποίο και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 43χρονος Κώστας Κατσουλάκης, πατέρας ενός 4χρονου παιδιού, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου και αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διεκομίσθη.
Ο δράστης μετά τον πυροβολισμό ενημέρωσε ο ίδιος την αστυνομία για το τι είχε μόλις πράξει με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαΐου ο δράστης κάτω από έντονες αποδοκιμασίες οδηγήθηκε ενώπιον των Δικαστικών αρχών οι οποίες και τον έκριναν ως προσωρινά κρατούμενο μέχρι την δίκη που έχει ορισθεί για την ερχόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.https://flashnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.