Όλα τα Νέα

Αναβλήθηκε η δίκη του Αρτέμη Σώρρα με πολλά παρατράγουδα!

559
Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα υπέβαλε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως έδρας ζητώντας την εξαίρεση τους – Η αίτηση εξαίρεσης απορρίφθηκε. Η έδρα ανέβηκε για να συνεχιστεί η διαδικασία. Και τότε ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε αναβολή λόγω του κλίματος που έχει διαταραχθεί.

Αμέσως μετά όλοι οι συγκεντρωμένοι μετακινήθηκαν εκ νέου στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Όπου η ίδια έδρα ανέβηκε για να προχωρήσει η διαδικασία.

Ο δικηγόρος της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα αναβολής για την προφύλαξη της διαδικασίας. Καθώς, όπως είπε, το κλίμα έχει διαταραχθεί και υπάρχει δυσπιστία μετά και την μήνυση που υποβλήθηκε. Μάλιστα ανέφερε ότι στην επόμενη δίκη θα έρθει αυτοπροσώπως ο Σώρρας.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι για να αποφανθεί. Εν τέλει ανακοινώθηκε ότι η δίκη αναβάλλεται για τις 21 Νοεμβρίου του 2018.

Οι οπαδοί του Α. Σώρρα από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο.

Για την υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούνται συνολικά 9 άτομα (μεταξύ των οποίων και ο Αρτέμης Σώρρας) για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ εξακολούθηση και διέγερση. Ο Σώρρας φυσικά δεν παρευρίσκεται.

Να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου ήταν ο πρώτος πανελλαδικά που κατήγγειλε στην Εισαγγελία το Σώρρα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο Δικηγόρος του Α. Σώρρα ζήτησε να ακυρωθεί το κατηγορητήριο επειδή υπάρχει δεδικασμένο αλλά απορρίφθηκε Και ο ίδιος όπως ανέφερε προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως για κατάχρηση εξουσίας ζητώντας την εξαίρεση τους.