Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης του Ο.Φ.Η. για την ερχόμενη Τετάρτη 27/3

Την ερχόμενη Τετάρτη, στις 18.00 η εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ.

Το αίτημα του Φώτη Τσάλου για αναβολή της εκδίκασης λόγω της απουσίας του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια έγινε δεκτό.

Αναβολή για την επόμενη Τετάρτη πήρε η εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ για την πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από αίτημα για αναβολή από την πλευρά του Φώτη Τσάλου, καθώς δε μπορούσε να παρευρεθεί ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

 

Έτσι, ορίστηκε εκ νέου η διαδικασία για την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας του Ηρακλείου ήταν από νωρίς στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί, ενώ ο πρόεδρος Μιχάλης Μπούσης είχε σύσκεψη με το νομικό επιτελείο.

Παρόντες επίσης ήταν οι αντιπρόεδροι Άντζελο Παλυβός και Ηλίας Πουρσανίδης, όπως και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Στο πλευρό της αντιπροσωπείας του ΟΦΗ ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός και ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, ενώ παρών εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ ήταν ο αντιπρόεδρος, Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Το νομικό επιτελείο των Κρητικών στην υπόθεση αποτελούνταν από τον Ιάσωνα Παπαστεφανάκη και τους Λεωνίδα Κοτσαλή και Αργύρη Λίβα.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης τόνισε για την αναβολή:

«Επρόκειτο να συζητηθεί σημερα ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατόπιν αιτήματος αναβολής από τον συνάδελφο κ. Κουγια, η υπόθεση δε συζητήθηκε και πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.