Αναβρασμός στο Σύλλογο Κατοίκων στα Τρία Μοναστήρια με την Κεραία Κινητής-Στην εμβέλεια 900 μαθητές!

συναντήσαμε τους εκπροσώπους των του Συλλόγου των κατοίκων στα Τρία Μοναστήρια

Αντιδράσεις από τους κατοίκους στα Τρία Μοναστήρια φαίνεται να προκαλεί η ενδεχόμενη τοποθέτηση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας εντός κατοικημένης περιοχής. Προκαλώντας παράλληλα, την άμεση κινητοποίηση τους, καθώς όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, επιχειρείτε μια σταδιακή υποβάθμιση της περιοχής.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Πρώτα ο Σταθμός μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, τώρα η πιθανή τοποθέτηση, κατά πολλούς επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας.  Λίγα μόλις μέτρα μακριά από τις σχολικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον κ. Μιχάλη Καπετανάκη, τον κ. Χρήστο Παπαδοπετράκη και τον κ. Ιάκωβο Διακουμάκη, εκπροσώπους του Συλλόγου των κατοίκων στα Τρία Μοναστήρια. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, συζητάμε για τις αντιδράσεις που προκαλεί η εγκατάσταση νέας κεραίας  κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή.

? ? ✔️ Πιθανή τοποθέτηση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στα Τρία Μοναστήρια μετατρέπει σε πάρκο κεραιών την περιοχή.
? ? ✔️Στην εμβέλεια υπάρχουν 900 μαθητές σε σχολεία, χώροι εστίασης καθώς και το Νοσοκομείο. (7ο, 8ο,10ο , 11ο Νηπιαγωγείο- 7ο, 13ο,15ο,16ο Δημοτικό Σχολείο -1ο Γυμνάσιο.
? ? ✔️ Οι πρώτες αντιδράσεις και η άμεση κινητοποίηση των πολιτών. Ποίος έδωσε άδεια;
? ? ✔️ Η έντονη δυσαρέσκεια και οι σοβαροί προβληματισμοί για την ευρύτερη υποβάθμιση της περιοχής.
? ? ✔️ Η εμβέλεια, η απόσταση από τις σχολικές εγκαταστάσεις και οι ενδεχόμενες σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία των κατοίκων. Με ποιο τρόπο προγραμματίζουν να αντιδράσουν οι ίδιοι;
? ? ✔️ Τι αποφάσεις έχουν παρθεί και ποιος ο προγραμματισμός από εδώ και πέρα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.