Όλα τα Νέα

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα για τις γιορτές για τα κυριακάτικα ψώνια

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κινούνται πλέον τα καταστήματα της Κρήτης

427

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα για τις γιορτές για τα κυριακάτικα ψώνια. Σε εορταστικό ωράριο κινούνται σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Κρήτης.

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κινούνται πλέον τα καταστήματα της Κρήτης. Σήμερα, Κυριακή θα παραμείνουν ανοιχτά με συνεχές ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα!

Παρέχοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα, σε όσους δεν εργάζονται, να κατέβουν στο κέντρο, να επισκεφθούν τα καταστήματα και να κάνουν τις αγορές τους για τα δώρα των Χριστουγέννων στους δικούς τους ανθρώπους.

Από την πλευρά των εμπόρων, οι ίδιοι ευελπιστούν η περίοδος αυτή να αποτελέσει μια ανάσα.  Τις ημέρες να γεμίζουν τα μαγαζιά τους με κόσμο και ο τζίρος τους να αυξάνεται. Επιδιώκοντας μια αντιστροφή του αρνητικού κλίματος  που επικρατούσε όλο το προηγούμενο διάστημα με την αγοραστική κίνηση να είναι ιδιαίτερα υποτονική.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και τις δύο ακόμη Κυριακές που απομένουν μέχρι το τέλος του χρόνου.