Όλα τα Νέα

Ανείπωτη τραγωδία : Μάνα άφησε τα παιδιά της στο σχολείο και … κατέληξε

Ανείπωτη τραγωδία : Σήμερα το πρωί έξω από 36ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Αμέσως μετά την πρωινή προσευχή. Η 33χρονη Μαρία Γεωργιάδη, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

830
Ανείπωτη τραγωδία : Σήμερα το πρωί έξω από 36ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Αμέσως μετά την πρωινή προσευχή και καθώς τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσές τους για την πρώτη ώρα του μαθήματος, Η 33χρονη Μαρία Γεωργιάδη, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Ανείπωτη τραγωδία : Αμέσως προκλήθηκε πανικός. Οι γονείς των παιδιών που βρίσκονταν κοντά της και οι δάσκαλοι έτρεξαν κοντά της για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ πολύ γρήγορα έφτασε και το ΕΚΑΒ. ΟΙ γιατροί του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα έπαθε ανακοπή.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε την άτυχη Μαρία Γεωργιάδη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, γίνονταν Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο τελικά η ίδια να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της σε ένα άλλο κόσμο.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη μητέρα  είχε υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Η άτυχη μητέρα άφησε πίσω της απροσμέτρητη θλίψη και δύο παιδιά ορφανά. Αύριο το πρωί στις 11 θα γίνει η κηδεία της στην Παναγίτσα του Μασταμπά.

Τα parapolitikakritis εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης μητέρας.