Όλα τα Νέα

Απίστευτη τραγωδία : Μπασκέτα έπεσε και σκότωσε 19χρονο στη Χίο (εικόνες)

Μοιραίο στάθηκε για τη ζωή νεαρού από το Μαρούσι Αττικής, που περνούσε τις διακοπές του στη Χίο, το παιχνίδι μπάσκετ στο μικρό γήπεδο της Δασκαλόπετρας.

163

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19χρονος από το Μαρούσι Αττικής που βρίσκονταν για διακοπές στη Χίο, όταν σε παιχνίδι μπάσκετ, στο μικρό γήπεδο της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε και έπεσε στον άτυχο νεαρό, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.
Λίγα εκατοστά τσιμέντου…

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των γιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τις φωτογραφίες του «π», φαίνεται ότι η μπάσκετ ήταν στερεωμένη με μόλις μερικά εκατοστά τσιμέντου ή και καθόλου τσιμέντου (όπως διακρίνεται στη φωτογραφία κάτω), κάτι που οδήγησε στην πτώση της.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου Μανόλης Βουρνούς. Ο δήμαρχος κρατείται στο αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου σήμερα το πρωί να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.Πηγή: politischios.gr