Όλα τα Νέα

Παρελθόν αποτελεί για τον ΣΚΑΙ η Ευρυδική Βαλαβάνη

130

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστή στον χώρο της δημοσιογραφίας για πολύ περισσότερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος που ανήκε στο δυναμικό του ΣΚΑΙ για περίπου 13 χρόνια, αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από αρκετές εβδομάδες, η πρώην Διάσημη του reality επιβίωσης είχε δεχθεί “κρούση” για να… μετακομίσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν : η Ευριδίκη Βαλαβάνη μέσα από ανάρτησή της στα social media αποχαιρέτησε τον σταθμό του Φαλήρου.

«Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… “Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!” Εις το επανιδείν», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.