Όλα τα Νέα

Αποχώρησε η πλειοψηφία της Διοίκησης, μεγάλη ένταση στις αρχαιρεσίες

49

Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού ν. Ηρακλείου

 

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού ν. Ηρακλείου ,ενημερώνει ότι κατά τις χτεσινές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου  ,αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους τραμπουκισμούς και τις απειλές που δέχτηκαν,ενώ οι Δικαστική Αντιπρόσωπος ανέφερε ότι προπηλακίστηκε,κάλεσε την Αστυνομία  για να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΗ

Σήμερα(χθες Δευτέρα) κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, η πλειοψηφία της Διοίκησης του, αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους τραμπουκισμούς, τους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς, που δέχτηκαν κατά τις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού ν. Ηρακλείου, εργαζόμενοι, υποψήφιοι αλλά και τα μέλη της Διοίκησης του ΕΚΗ, από συνδικαλιστές του ΚΚΕ. Το ΕΚΗ καταδικάζει με αυτό τον τρόπο την οποιαδήποτε βία, απ’ όπου αυτή και αν προέρχεται.

Να σημειωθεί ότι η Δικαστική Αντιπρόσωπος κατά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, κάλεσε την Αστυνομία, με πρόθεση να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, για προπηλακισμό, που όπως η ίδια επεσήμανε, δέχτηκε.

Για μία ακόμα φορά δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε καμία ενέργεια, που θα πλήττει τις δημοκρατικές διαδικασίες των Συνδικάτων του ΕΚΗ.

Εξάλλου, μεγαλειώδης ήταν η απάντηση που έδωσαν οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό-Τουρισμό, οι οποίοι «δεν μάσησαν» σε απειλές και εκβιασμούς και συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου τους, αναδεικνύοντας τις Δημοκρατικές Δυνάμεις, στο Συνδικάτο τους, στο ΕΚΗ, αλλά και στην Ομοσπονδία τους, «δίνοντας»  μόλις 20 ψήφους από τις 511, στην παράταξη ΔΑΣ-ΠΑΜΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.