Όλα τα Νέα

Αποκαλύπτει η Ελένη Φουρέιρα τι διαφορετικό θα κάνει στην Eurovision 2018

227

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τι διαφορετικό θα κάνει στην εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τι διαφορετικό θα κάνει στην εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

Είναι γεγονός ότι θεωρείσαι μία από τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες στην πίστα. Επιμελείσαι η ίδια τις εμφανίσεις σου;

Έχω τον στυλίστα μου, τον Μάρκο Ανδριώτη, που με βοηθάει στο κομμάτι αυτό. Δεν γίνεται να τα γνωρίζουμε και να είμαστε επιτυχημένοι σε όλα… Και να τραγουδάμε, και να κάνουμε performance και να ντυνόμαστε εντυπωσιακά. Αγαπώ τα ρούχα και στην προσωπική μου γκαρνταρόμπα βρίσκεις διάφορα κομμάτια -και ακριβά και οικονομικά. Δεν θα πάω μόνο στα ακριβά, έχω φορέσει και φθηνά κομμάτια του δικού μου γούστου που έχουν κάνει εντύπωση.

Ποιες ερμηνείες παίρνει η λέξη «Fuego» στη ζωή σου;

Φωτιά! Η φωτιά έχει πολλές με, έννοιες. Σε ζεσταίνει, αλλά μπορεί και να σε κάψει. Οπότε, έχω πει «φωτιά» σε διάφορες περιπτώσει, σε ανθρώπους που ήταν φωτιά δίπλα μου και με έχουν ζεστάνει, αλλά έχω βάλει και φωτιά σε πράγματα που με έκαναν να νιώθω άσχημα. Έχω παίξει με τη φωτιά σε πολλές περιπτώσεις.

Ποια ανάμνηση κρατάς από τη συνεργασία σου με τον Αντώνη Ρέμο;

Η συνεργασία μου με τον Αντώνη Ρέμο ήταν η πιο σημαντική της καριέρας μου γιατί δούλεψα με έναν σπουδαίο άνθρωπο αλλά και σημαντικό καλλιτέχνη. Το να μοιράζεσαι την πίστα μαζί του επί 20 λεπτά, πίστεψέ με, είναι μεγάλο σχολείο.

Για ποια πράγματα αισθάνεσαι τυχερή στη ζωή σου;

Γιατί ζω, γιατί είμαι υγιής, κι εγώ και οι άνθρωποι μου, γιατί αυτό που αγαπώ το έχω κάνει δουλειά μου, γιατί εντέλει κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.

Ποια είναι η διαφορά που θα κάνει η Φουρέιρα στη Eurovision;

Νομίζω ότι θα την κάνω λίγο πιο σέξι.

Πρώτο θέμα