Όλα τα Νέα

Αποκλειστικό! Μέχρι πριν από λίγο Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στη Μάντρα των Απαγωγέων! [pics]

Μέχρι πριν από λίγο Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στη Μάντρα των Απαγωγέων!

724
Μέχρι πριν από λίγο Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στη Μάντρα των Απαγωγέων! Μέχρι πριν από λίγη ώρα Αστυνομικές Δυνάμεις είχαν περικυκλωμένη τη Μάντρα στην οποία κρατείτο αλυσοδεμένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Δεν επέτρεπαν να πλησιάσει κανείς και υπήρχε μεγάλη κινητικότητα. Το ένα μετά το άλλο τα αστυνομικά αυτοκίνητα κατέφθαναν και έφευγαν από τη Μάντρα. Ο χώρος ελέγχτηκε εξονυχιστικά από διάφορες υπηρεσίες, ενώ πολλοί από τους αστυνομικούς ήταν ντυμένοι με πολιτικά.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας, μέσα στην οποία βρέθηκε ο Λεμπιδάκης ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.

Πρόκειται για πολύ πλούσιο επιχειρηματία, με μεγάλη επιφάνεια και που σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούσε αρκετά ταξίδια στην Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν καθόλου εύκολη η πρόσβαση Ρεθυμνιωτών στην επιχείρησή του και τα ραντεβού του ο επιχειρηματίας τα έκλεινε εκτός της μάντρας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός γνωστού επιχειρηματία του Ρεθύμνου που, πριν από τρεις μήνες, συμφώνησε να πουλήσει και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο από τη συγκεκριμένη μάντρα.Λίγο καιρό μετά την αρχική συμφωνία, ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε τη μάντρα για να δώσει χρήματα, ώστε να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του αυτοκινήτου και του ζητήθηκε να πάει στην τουαλέτα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας αρνήθηκε να του επιτρέψει την είσοδο και ο επιχειρηματίας παραξενεύτηκε.

https://www.parapolitikakritis.gr/