Απολογείται σήμερα η Γαλλίδα για τη δολοφονία του συντρόφου της

Την Πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να διαβεί και πάλι το μεσημέρι η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Χθες, η συλληφθείσα συνοδευόμενη από διερμηνέα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για σήμερα το μεσημέρι, καθώς έπρεπε να της οριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις δικαστικές αρχές.

Η κατηγορούμενη επανέλαβε και χθες τους ισχυρισμούς της για αυτοκτονία του 56χρονου αποδίδοντας την ενέργεια στον ψυχισμό του, ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από τη νεκροψία στη σορό του άτυχου Γάλλου τουρίστα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι από το περασμένο Σάββατο.

Τη μοιραία νύχτα, άλλοι ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού και πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το σώμα του 56χρονου αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και τη 44χρονη στον χώρο του υπνοδωματίου.

Το φονικό εργαλείο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ένα μικρό ψαλίδι που χρησιμοποιείται στη φροντίδα των νυχιών και το οποίο μετά την άγρια ανθρωποκτονία πετάχτηκε στο καλαθάκι του μπάνιου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.