Όλα τα Νέα

Αποστολή Μικτών Ηρακλείου σε Παίδες και Νέους

298

Στο Λασίθι και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Σητείας αγωνίζονται τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της ΕΠΣΗ, για την 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Το παιχνίδι των Παίδων θα ξεκινήσει στις 13.00 και των Νέων θα ξεκινήσει στις 15.00.

Οι Μικτές Ηρακλείου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Τετάρτης στις 07.15 στα γραφεία της ΕΠΣΗ για την αναχώρηση με πούλμαν για τη Σητεία.
Η ΕΠΣΗ αποφάσισε όλα τα παιδιά των Μικτών να κρατούν τρόφιμα διαρκείας (μακαρόνια, όσπρια κ.α) τα οποία θα παραδοθούν στην ΕΠΣ Λασιθίου, συμβάλλοντας στον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει δοθεί στα παιχνίδια.
Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Μινωικής για την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ, ο κ. Αντώνης Φραγκάκης επέλεξε την εξής 18άδα:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:
ΤΣΕΡΟΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
NTOΛΑΚΑΪ
ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ
ΛΙΝΤΟ:
ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ
ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ
ΠΟΑ:
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ
ΡΟΥΚΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΟΦΗ:
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ
ΑΜΑΝΑΚΗΣ
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ:
ΛΕΜΟΝΙΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ:
ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ
ΚΑΜΗΛΑΡΙ:
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧ.

 

Επιλέχτηκε από τον Ενωσιακό προπονητή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ κ. Γιάννη Χατζησεβαστό η 18άδα για τον αγώνα με το Λασίθι, που θα γίνει την Τετάρτη και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Σητείας. Η συγκέντρωση της αποστολής ορίζεται στις 07:15 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΗ προκειμένου να αναχωρήσει με πούλμαν για την Σητεία. Οι 18 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι κάτωθι:

Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΟΜΑΔΑ
1ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΚ19 ΟΦΗ
2ΚΕΒΑΝΙΜΑΛΟΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3ΦΑΪΤΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
4ΛΙΛΟΕΡΛΙΝΤΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
5ΒΟΡΓΙΑΣΜΑΝΟΣΠΟΑ
6ΓΚΙΚΑΑΛΕΞΗΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
7ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΛΙΝΤΟ
8ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣΜΑΝΟΣΛΙΝΤΟ
9ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΛΙΝΤΟ
10ΠΑΚΙΟΥΦΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΟΦΗ
11ΣΜΠΩΚΟΣΜΑΝΟΣΟΦΗ
12ΧΑΙΡΕΤΗΣΝΙΚΟΣΟΦΗ
13ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΟΦΗ
14ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣΤΙΤΟΣΟΦΗ
15ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΜΑΝΟΣΟΦΗ
16ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΟΦΗ
17ΑΛΕΞΑΚΗΣΜΑΝΟΣΟΦΗ
18ΓΚΛΕΖΑΚΟΣΚΩΝ/ΝΟΣΟΦΗ