Άρης Ρεθύμνου:Συνάντηση σε γκρουπ-Επιστροφή του επίτιμου προέδρου Γιώργου Σταράκη

Aνακοίνωση Άρη Ρεθύμνου

Με ανακοίνωση του ο Άρης Ρεθύμνου ενημερώνει ότι το Σάββατο 9 Μαίου πραγματοποίησε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές ανα γκρουπ που μίλησαν με τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδος Μανόλης Βαρούχας ανακοίνωσε την επιστροφή του επίτιμου προέδρου Γιώργου Σταράκη,καθώς και το γραφείο τύπου αναλαμβάνει ο Τάσος Σαραντινάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφερει 

Το Σάββατο 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μισιρίων, ενόψει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, συνάντηση.

Η διοίκηση τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και απόστασης, πραγματοποίησε τη συνάντηση ανά γκρουπ.

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο πρόεδρος του Άρη Εμμανουήλ Βαρούχας  ανακοινώνοντας την απόφαση για συμμετοχή  στην Γ΄Εθνική, ευχαριστώντας και συγχαίροντας για την άνοδο προπονητή και παίκτες.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Χατζηδάκης, Βασιλάκης, Αντ. Γαβαλάς, Φ. Μανουσάκης και Σταυρ. Μπαγκάκης.

Οι προπονητές του Άρη κ.κ  Παπαδάκης, και Πλατής ανακοίνωσαν ότι  μέσα στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν για το ατομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν  ξεχωριστά έκαστος για να διατηρήσουν την φόρμα τους.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΑΡΗ ανακοίνωσε την επιστροφή του επίτιμου πρόεδρου  Γιώργου Σταράκη στην ομάδα.

Σαφώς συγκινημένος  ο επίτιμος πρόεδρος είπε: «Χαίρομαι που υπάρχει μια τόσο οργανωμένη και σωστή διοίκηση. Θα πορευτούμε ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ με πνεύμα συνεργασίας. Ξεκινήσαμε με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και ακαδημιών μας. Θα επιχειρήσουμε την διεύρυνση της ομάδας με στόχο το καλύτερο».

Κλείνοντας κάλεσε τους παίκτες να βάλουν «πλάτη» ειδικά αυτή την περίοδο όπου το κοινωνικό αγαθό και ο αθλητισμός δοκιμάζεται.

Στη σεμνή αυτή εκδήλωση ανακοινώθηκε ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Σαραντινάκης θα έχει την επιμέλεια του Γραφείου τύπου και επίσης το site της ομάδας θα αναβαθμιστεί.