Άρης Σούδας:Γενική συνέλευση την Δευτέρα 29 Ιουνίου

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Άρης Σούδας την Δευτέρα 29 Ιουνίου  στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας,

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ με την υπ’ αριθμ. 64/20-5-2020 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 29η Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιαςδιάταξης:

Θέμα 1ο: Απολογισμός διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων περιόδου 2019-20.

Θέμα 2ο: Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2020-21.

Θέμα 3ο: Τροποποίηση Καταστατικού Σωματείου

Θέμα 4ο: Στόχοι του σωματείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21

Θέμα 5ο: Εγγραφή νέων μελών σωματείου

Προσκαλούμε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που στηρίζουν το ιστορικότερο σωματείο της περιοχής τον Άρη Σούδας, να δώσουν το παρών και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους να εγγραφούν ως μέλη προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για στήριξη και ενίσχυση της ομάδας μας, που ως μοναδικό σκοπό έχει τον Άρη Σούδας πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Εκ του Δ.Σ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.