Όλα τα Νέα

Αστέρας Ρεθύμνου:«Τα θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Λυρώνη και στους ποδοσφαιριστές του»

394

 Ανακοίνωση Αστέρα Ρεθύμνου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Ρεθύμνου όπου δίνει τα θερμά συγχαρητήρια του στον Γιώργο Λυρώνη και στους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης στις Μικτές Νέων και την δεύτερη θέση στις Μικτές Παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Τα θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Λυρώνη και στους ποδοσφαιριστές του στέλνει όλη η οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης στις μικτές Νέων ,αλλά και για την δεύτερη θέση στους Παίδες.

Ένα επίτευγμα που είχε να γίνει εδώ και χρονιά για την Μικτή ομάδα των Νέων.  

Ένα επίτευγμα το οποίο με τον τρόπο που ήρθε δίνει 2 φορές αξία στην ομάδα μας καθώς εκτός απο την πολυ καλή ομάδα του Ηρακλείου  είχε να αντιμετωπίσει και άλλον παράγοντα που δυστυχώς κάνει την εμφάνιση του πλεον και στις παιδικές κατηγορίες,όποιος είδε το ματς θα καταλάβει γιατί πράγμα μιλάμε.

Για την ιστορία οι Νέοι εχασαν με 1-0 με πέναλτι εφεύρεση αλλά σε συνδυασμό με την εντός έδρα νικη μας με 3-1 δίνει την πρώτη θεση στην ομάδα μας .

Οι παίδες νωρίτερα είχαν χάσει με 2-0 απο την αντίστοιχη του Ηρακλείου περνωντας έτσι την δεύτερη θέση.

Συγχαρητήρια και πάλι λοιπόν στον Γιώργο Λυρωνη και στους ποδοσφαιριστές του ( μικρούς και μεγάλους) για τα φετινά τους κατορθώματα και καλη επιτυχία στην συνέχεια.

Βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές του σωματείου μας(που ειναι αρκετοί) για αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.