Όλα τα Νέα

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατηγορεί την Πυροσβεστική για ελλειπή ενημέρωση

243
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ αποκαλύπτει την ελλειπή συνεννόηση ανάμεσα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική τις ώρες που η φωτιά στο Μάτι ήταν σε πλήρη εξέλιξη φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς που χειρίζονται τη δικαστική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο αξιωματικός κατέθεσε ότι το αστυνομικό προσωπικό και οι αξιωματικοί που βρέθηκαν στο Μάτι δεν είχαν καμία ενημέρωση τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛΑΣ.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι καμία στιγμή δεν βρέθηκε κάποιος αξιωματικός της Πυροσβεστικής να τον ενημερώσει ότι η φωτιά είχε ξεφύγει και κινούνταν ανεξέλεγκτα προς το Μάτι.
«Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς. Όταν είδαμε τη φωτιά να φτάνει στη Μαραθώνος, το πρώτο που σκεφτήκαμε και τελικά κάναμε ήταν να την κλείσουμε στα σημεία εισόδου της, στη Ραφήνα και τη Διονύσου για να μην εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα ενώ αφήσαμε ανοιχτούς τους κάθετους δρόμους που βγάζουν στη Μαραθώνος για να μπορούν οι οδηγοί να βγουν στην κεντρική λεωφόρο» φέρεται να κατέθεσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.