Όλα τα Νέα

Αύριο η κηδεία των αδικοχαμένων 9χρονων διδύμων

189
Η πυρκαγιά με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία της Ελλάδας σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Και άφησε πίσω της νεκρούς, στάχτες και οδύνη.

Μετά από την ταυτοποιήση των δεκάδων νεκρών από την τραγωδία στο Μάτι, οι συγγενείς των θυμάτων καλούνται να πουν το τελευταίο “αντίο” στους ανθρώπους τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα τελεστούν οι κηδείες της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, αλλά και του παππού και της γιαγιάς τους.

Στενός φίλος της οικογένειας γνωστοποίησε, μέσω Facebook, την επιθυμία της οικογένειας.
“Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή στις 15:00, στο νεκροταφείο Καλλιθέας. Ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε πόνεσε μαζί μας, εκτός από δημοσιογράφους εν ώρα εργασίας. Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε ανακοίνωσή που εξέδωσαν, οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών τονίζουν πως θέλουν να αποχαιρετήσουν τα αγγελούδια τους και τους γονείς τους σε στενό οικογενειακό κύκλο και μόνο παρουσία συγγενών και φίλων που τους γνώριζαν. Γι’ αυτό τον λόγο καλούν τα ΜΜΕ και τους φωτορεπόρτερ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τις κηδείες, αλλά και το ΕΣΡ να φροντίσει για να μην μεταδοθεί οτιδήποτε σχετικό.