Όλα τα Νέα

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός – 3 τραυματίες

Ενας άνδρας έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στη Μεταμόρφωση

290
Ενας άνδρας που περίμενε στη στάση του λεωφορείου έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε αυτή, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση.

Ειδικότερα, τραυματίες είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και το ανήλικο παιδί του που επέβαινε σε αυτό, καθώς κι ένα ακόμη άτομο.

Οι τρεις τραυματίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα. Οι ενήλικοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ το παιδί στο Παίδων.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν έχει τραυματιστεί και τέταρτο άτομο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχομένων, το όχημα φέρεται να έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, χωρίς ωστόσο να έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Επί τόπου βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας για αυτοψία.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.