Χανιά : 4.967 Ευρώ στον Ιστοπλοϊκό Όμιλο Χανίων από τις Καλλιπάτειρες Χανίων

Οι Καλλιπάτειρες Χανίων έκοψαν την πίττα τους παρουσία της Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου.

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου και μελλών του Σωματείου, και παρουσία της Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών η «Καλλιπάτειρα».

Στην εκδήλωση παραυρέθηκε επίσης η κυρία Έλενα Βρεττού, η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της προέδρου του Σωματείου, κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου η οποία απουσίαζε γιατί βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αμερική για θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Την Ολυμπιονίκη καλωσόρισε η συντονίστρια του Παραρτήματος Χανίων κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη και προλόγισε το μέλος της διοικούσας επιτροπής τους Σωματείου κυρία Ελένη Βουγιούκαλου.

Ακολούθησε απονομή στην Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν σχετική μεταξοτυπία με το έμβλημα του Σωματείου, δημιουργία του Μεγάλου έλληνα Εικαστικού Αλέκου Φασιανού, ως ελάχιστο δείγμα τιμής κι ευγνωμοσύνης για την προσφορά της στον Αθλητισμό και την Πατρίδα, με τις σπουδαίες αθλητικές της επιδόσεις που εμπνέουν και θα εμπνέουν γενεές Ελλήνων και όχι μόνο.

Κατά την διάρκεια της Παρουσίας της στα Χανιά η κυρία Βούλα Πατουλίδου και με την σημερινή την ιδιότητα ως Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Αντιπεριφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων, όπου και συναντήθηκε κι αντάλλαξαν απόψεις αντίστοιχα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κύριο Νικόλαο Καλογερή και τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεώριο Μόρο το οποίο παραχωρήθηκε ευγενικά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων στον οποίο και θα αποδοθούν τα έσοδα από την εκδήλωση και συγκεκριμένα το ποσό των 4.967 €, με σκοπό την αγορά ενός εκπαιδευτικού σκάφους για τις ανάγκες του Ομίλου, σκοπός που επιτεύχθηκε παραπάνω και από 100%

Ως Παράρτημα Χανίων ευχαριστούμε από καρδιάς, την Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου που μας τίμησε με την παρουσία της, τα μέλη μας και όλο τον κόσμο για την στήριξη με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε: Την Αντιπεριφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και μελετών Ελεύθέριος Βενιζέλος, το ξενοδοχείο Ayra City, το Οινοποιείο Ντουράκη, το εστιατόριο/καφέ/μπαρ Pallas, το Ιστορικό καφέ Κήπος, το ζαχαροπλαστείο Μοντέρνο, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, τους επαγγελματίες της πόλης μας για την διάθεση των δώρων της λαχειοφόρου,τον Πιανίστα Πάνο Γιαμπουλντάκη, όλα τα ΜΜΕ για την προβολή, καθώς και όλους όσους και με οποιοδήποτε τρόπο συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και την επίτευξη του προαναφερόμενου σκοπού.

Την διοργάνωση επιμελήθηκαν από κοινού η συντονίστρια του Παραρτήματος Χανίων κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Χανίων κυρίες Αργυρώ Χανιωτάκη και Ελένη Βουγιούκαλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.