Χανιά : Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων

Στα εγκαίνια παρέστη ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος Το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε με δωρεά από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γερανίου και διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες και την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω Αστυνομικής Υπηρεσίας

Τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Πατήρ Γεώργιος Περράκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου, καθώς και άλλοι κληρικοί. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Λυμπινάκης Γεώργιος και ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.