Χανιά:Επίσκεψη Μ.Βολουδάκη στον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, ο Βουλευτής Χανίων, κ. Μανούσος Βολουδάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν στο Νομό μας. Στη συζήτηση μετείχαν επίσης η Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Κρήτης, κα Ελένη Δοξάκη, και ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πρόοδο των έργων που εκτελούνται στο Νομό Χανίων, ενώ έγινε ειδική αναφορά στα έργα αποκατάστασης των θεομηνιών του 2019 που αφορούν στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, καθώς και στους καθαρισμούς των ρεμάτων. Συζητήθηκε επίσης το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μελετών και έργων που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του προγράμματος αποκατάστασης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Βουλευτή, ο κ. Καλογερής, αφού τον ευχαρίστησε για τις παρεμβάσεις του για τα τοπικά θέματα, έθεσε επίσης θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και ειδικότερα την υποστελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών όπως η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, καθώς και τις καθυστερήσεις στην προώθηση των έργων λόγω γραφειοκρατίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.