Χανιά: Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον άτυχο 22χρονο Αντώνη

Μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο Αντώνη Παπαδογιωργάκη που έχασε τη ζωή του κάτω από ανεξήγητες συνθήκες στις 11 Μαρτίου, στο Ρέθυμνο.

Η κηδεία έγινε στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Γαλατά Κυδωνίας.
Ο 22χρονος Αντώνης άφησε χθες την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, όπου νοσηλεύονταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Να σημειωθεί ότι οι μέχρι τώρα έρευνες βρίσκονται σε αδιέξοδο, ενώ παραμένουν εντελώς άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός.

Ψήφισμα εξέδωσε ο Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος “Κρητικές Μαδάρες”:

Το Δ.Σ. του Ιστορικού Λαογραφικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου ”Κρητικές Μαδάρες”, μόλις έμαθε το Θλιβερό γεγονός του πρόωρου και αδόκητου θανάτου του Παπαδογιωργάκη Αντώνη, γιού του επι πολλά χρόνια χορωδού, και μέλους του Δ.Συμβουλίου του Συλλόγου μας Κωστή Παπαδογιωργάκη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε τα παρακάτω: α] Να παραστεί σύσσωμο μετα των μελών του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία. β] Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. γ] Οι Κρητικές Μαδάρες να απέχουν, και να μην συμμετέχουν σε καμιά εκδήλωση για 40 ημέρες. δ] Εις μνήμη του εκλιπόντος και αντι στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ. ε] Να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.

”Μας ”έφυγες” Αντώνη μας πριν να χαρείς την νιότη, κι άφησες σύννεφα στο νού και στην καρδιά κρυγιότη….”

Μακάρι ο Μεγαλοδύναμος Θεός, που μόνο Αυτός γνωρίζει γιατί σε πήρε στην αγκαλιά Του τόσο πρόωρα, να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους σου να αντέξουν… Καλό σου ταξίδι Αντώνη μας!!!!

Posted by Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος ''Κρητικές Μαδάρες'' on Sunday, 31 March 2019

Τα σχόλια είναι κλειστά.