Χανιά: Φορτηγό με φιάλες υγραερίων ανατράπηκε – Κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική

Η λίγη βροχή που έπεσε το απόγευμα της Τρίτης, ήταν αρκετή ώστε το οδόστρωμα να γίνει ιδιαίτερα ολισθηρό με αποτέλεσμα μέσα σε περίπου 2 ώρες να σημειωθούν πολλά τροχαία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης.

Το σημαντικότερο, μέχρι στιγμής, καταγράφηκε στα Χανιά όταν ένας οδηγός φορτηγού που μετέφερε φιάλες υγραερίου – εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου – εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός να εγκλωβιστεί στο φορτηγό ενώ οι φιάλες να βρεθούν στο δρόμο.

Άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον οδηγό ενώ παράλληλα περισυνέλλεξαν τις φιάλες για να μην γίνει κάποιο νέο ατύχημα.

«Μπαράζ» τροχαίων στο Ηράκλειο

Στη Φοινικιά σημειώθηκε καραμπόλα τριών οχημάτων χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ σημειώθηκε εκτροπή οχήματος στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος του Κακού Όρους.
ikona_viber_2019-10-08_17-01-36
Άλλα πέντε τροχαία υλικών ζημιών έχουν καταγραφεί στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στις Μεσσαμπελιές, Παπαναστασίου, Πατέλες, Γιόφυρο και στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου.

Οι άνδρες της τροχαίας Ηρακλείου βρίσκονται επί ποδός λόγω των πολλών σε αριθμό τροχαίων αλλά και της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται στους κεντρικούς δρόμους.

cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.