Όλα τα Νέα

Χανιά: Ο Δημήτρης Ανθούσης διεκδικεί δυναμικά το Δήμο Πλατανιά

1,147
Ο Δημήτρης Ανθούσης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Πλατανιά και κάνει αισθητή την παρουσία του στην αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, με όραμα κι ελπίδα για την κοινωνία. Ο Δημήτρης Ανθούσης, είναι γνωστός ήδη στην κοινότητα από την πολύ επιτυχημένη παρουσία του ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Ποσειδώνα Καμισιανών – Ραπανιανών, αλλά και από την έντονη συνδικαλιστική – κοινωνική του δράση.

Ο κ. Ανθούσης βάζει ξεκάθαρα στο επίκεντρο τη λαϊκή οικογένεια που έχει φορτωθεί με ασήκωτα βάρη από τα μνημόνια και χρειάζεται να πάρει ανάσα.

Μιλώντας στην εκπομπή Στο Επίκεντρο της Νέας Τηλεόρασης, τόνισε ότι η παράταξη του δεν εστιάζει σε πολιτικά παιχνίδια, αλλά στοχεύει σε ένα δήμο που θα υπερασπιστεί τα λαϊκά δικαιώματα και όχι που θα είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.

Δήλωσε έτοιμος να κερδίσει με την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει το ΚΚΕ γενικότερα, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στους πολίτες μπροστά στις δυσκολίες που βιώνουν αλλά και σε εκείνες που έρχονται.

Ο Δημήτρης Ανθούσης σχολίασε και την πορεία του νυν δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, αναφέροντας ότι τα μεγάλα προβλήματα του δήμου μένουν άλυτα “Κάθε καλοκαίρι διψάμε και κάθε χειμώνα πλυμμηρίζουμε” ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο κ. Μαλανδράκης θα κριθεί για όσα έκανε στην 9χρονη πορεία του, αλλά και για όσα δεν έκανε.

Ο νέος, δυναμικός υποψήφιος δήμαρχος καλεί τους πολίτες να μετατρέψουν την οργή σε κοινή πορεία στην καθημερινότητα, να ενωθούν σε έναν αγώνα ενάντια σε συμφέροντα και ψηφοθηρικές πρακτικές, για ένα αύριο καλύτερο, όπου η λαϊκή οικογένεια θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

ο κ. Ανθούσης,με την πολυετή εμπειρία του στον αθλητισμό, γνωρίζει καλύτερα από πολλούς, την αξία της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και της βοήθειας όλων.