Χανιά: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Καντάνου Σελίνου

Την Κυριακή 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, Μανώλη Συντυχάκη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου, Γιώργο Γεωργιλάκη, στα χωριά Φλώρια, Κάντανος, Πλεμενιανά, Κακοδίκι, Παλαιόχωρα και Κουντούρα.
Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με αγρότες της περιοχής αναδεικνύοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την επίδραση της αγροτικής πολιτικής που ασκούν κυβέρνηση και ΕΕ και η οποία ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
Από τη συζήτηση με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών αναδείχθηκε έντονα και το τεράστιο πρόβλημα της ερημοποίησης που αντιμετωπίζουν τα χωριά καθώς είναι παντελής η έλλειψη υποδομών οδικού δικτύου, σχολικών μονάδων και κέντρων υγείας και ακόμα και αυτές που υπάρχουν είναι υποστελεχωμένες με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν.
Τέλος, κάλεσαν τον κόσμο με ενιαίο κριτήριο ψήφου να στηρίξει σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς αυτή θα είναι η πιο καθαρή απάντηση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από την ΕΕ, τις κυβερνήσεις, φτάνοντας στις περιφέρειες και τους δήμους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.