Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος που φέρεται για να ασέλγησε σε παιδιά

Περίπου στις 11:30, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, οδηγήθηκε  ενώπιον των ανακριτικών αρχών των Χανίων, ο 37χρονος καθηγητής Αγγλικών, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, για να απολογηθεί.

Ο 37χρονος -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Τι υποστήριξε ενώπιον των Ανακριτικών αρχών

Ο φερόμενος ως δράστης στην υπόθεση ασέλγειας, στην απολογία του  αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και  φωτογραφίες του θεωρούμενου ως δράστη, συνοδευόμενες από τηλέφωνα της Αστυνομίας, προκειμένου οι Αρχές να συλλέξουν υλικό για τη δράση του, από τυχόν επιπλέον θύματα.

Πρόκειται για τον Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης.

“Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση -χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη- αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό -όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης- παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ τονίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”.

Οι κατηγορίες και η απολογία

Ο 37χρονος κατηγορείται:

  • για γενετήσια πράξη με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, που είναι αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα,
  • καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που είναι σε βαθμό πλημμελήματος,

συνελήφθη έπεσε από το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Ανακρίτρια Χανίων, μετά και από την 1η καταγγελία που έγινε από συγγενικό πρόσωπο ανήλικου αγοριού, στο οποίο ο 37χρονος έκανε μαθήματα αγγλικών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.