Χανιά :Σήμερα στο Ηράκλειο και αύριο στα Χανιά το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με μεγάλα ονομάτα της μουσικής

Στις 14 & 15 Σεπτέμβρη το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στα Χανιά, στον Προμαχώνα San Salvatore (παλιό Ξενία)

Οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στα Χανιά, θα λάβουν χώρα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στο Προμαχώνα San Salvatore (παλιό Ξενία).

Το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής περιλαμβάνει:

Σάββατο 14 Σεπτέμβρη
o Αφιέρωμα «Η Ελλάδα στην δίνη των ιμπεριαλιστικών Ανταγωνισμών» 100 χρόνια από το διδακτικό παράδειγμα της Μικρασιατικής Καταστροφής
o Συναυλία με Μαθητικό Συγκρότημα
o Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό

Κυριακή 15 Σεπτέμβρη
o Συναυλία με τους «Ζενίθ»
o Πολιτική Συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
o Συναυλία με του Hallicuti Band
o Μεγάλη Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τις μέρες των Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις.

Στο χώρο θα λειτουργούν επίσης Μαθητικό Στέκι, το «Κόκκινο Αερόστατο» (χώρος για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας), Παιδότοπος για τα πιο μικρά παιδιά, Χώρος για τους φοιτητές και σπουδαστές, Χώρος για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους, Χώρος κατά των ναρκωτικών, Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και πολλά ακόμα που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.

Ενίσχυσε οικονομικά το φεστιβάλ! Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ διακινούν κουπόνι ενίσχυσης των 7€ για την μία μέρα και των 12€ για τις δύο μέρες του Φεστιβάλ.
Το Γραφείο Τύπου

Τα σχόλια είναι κλειστά.